1.10.13

Quiniela Lliga Valenciana (III)

Aquí vamos con el tercer finde de Lliga Valenciana. ¡A disfrutar!:

EDICIÓN ALICANTE

Jornada 5

ONIL - COCENTAINA
Veremos que tal le va a Cocentaina ante el duro equipo de Onil... aunque no creo que ganen, a ver si pueden competirlo!

IBI - NOVELDA
El Novelda me gustó mucho el otro día, yo espero que ganen ante un Ibi que todavía le falta arrancar.

EDICIÓN VALENCIA

Jornada 3

TAVERNES - OLIVA
No creo que Oliva tenga más fallos en la fase de grupos. Aunque las de Tavernes son muy grandes, si las visitantes se ponen a correr creo yo que no tendrán opciones. Aunque tampoco digo que será victoria fácil, pero es la última baza -casi, casi- que tienen las de Oliva para clasificarse así que deben salir a muerte en defensa y rápida en ataque.

BENIFAIÓ - BOCAIRENT
Es muy poco probable en mi humilde opinión que Benifaió den la campanada dos jornadas seguidas. Aunque jueguen en casa, yo creo que el Bocairent les ganará. Mucho tendría que atragantarse con el partido para no hacerlo.

11 comentarios:

  1. Anónimo1.10.13

    Donat que el bocairent te que guanyar i a mes per certa diferencia,no crec que es confien.eixiràn a per totes i guanyaràn amb certa solvencia.
    El oliva despres de la sorpresa del diumenge, no crec que es deixe sorprende altra vegada,i com crec que li val la victoria per a clasificarse, guanyarà amb el pas dels minuts,per desgast fisic del tavernes.

    ResponderEliminar
  2. Anónimo1.10.13

    Jo del geup d'Alacant no tinc ni idea. Crec que Bocairent guanyara al Benifaio, sempre i cuant no sel's atragante la zona. I pense que, donat el que es juguen, i que ja no son festes a Bellreguard ni a Gandia, les xiques d'Oliva ixiran a correr i per totes. Seria lo logic. Ara vorem

    ResponderEliminar
  3. Anónimo1.10.13

    crec que guanyarà el oliva a tavernes.per lo que pareix algunes de les seues referents els està costant un poc arrancar,pero a la que es possen a jugar i entren en ritme,possaran distancia al marcador en cuestiò de minuts,i marcaràn diferencies.
    El bocairent tambè guanyarà.en lo que tinc dubte es si traurà la diferencia suficient com per classificarse.
    Per lo que veig en la classificaciò,el que millor ho te es el oliva,que guanyant de consevol diferencia,li serveix per classificarse.

    ResponderEliminar
  4. Anónimo1.10.13

    Huesos,una cosa es quiénes ganaran y otra, quiénes se clasificarán.
    No se si te das cuénta que por ejemplo al bocairent no le vale solo con ganar,tendria que hacerlo por determinada diferencia.lo he leido en otro blog, y he comprobado que es verdad.¿tu sabias esto ?.

    ResponderEliminar
  5. hola, también he leído el comentario y también lo he comprobado. No tengo dudas de que Bocairent ganará por la diferencia necesaria para, al menos, ser segundo.

    ResponderEliminar
  6. Anónimo2.10.13

    He vist moltes vegades partits del oliva i es una pena el problema que te amb les pivots grans(llentes i sense sang),que agafen pocs rebots en defensa i no aporten en atac.
    Amb la classe i velocitat que tenen moltes de les jugadores de eixe equip, en altres pivots que dominaren el rebot defensiu,no hi haurien equips que es pugeren fer front (ben poquets ho farien).
    Si el dissabte en tavernes,deixen que luz marque el ritme del partit que a ella li interesa,(llent i tot el partit en zona tancada)el oliva ho passarà molt mal.si per el contrari el oliva impossa una forta defensa i una bona pressiò en tot el camp,possibilitarà que pugen correr,i ahì no tenen rival.si es aixì el oliva aconsegirà una victoria clara.
    El bocairent crec que guanyarà.la incognita es saber si es classificarà.es un equip superior al benifaiò,pero no se si lo suficient com per guanyarli a domicili,de mes de 10 punts.que ¡¡ojo!! el benifaiò tambè te bon equip,(no es el del any passat)si no que li ho pregunten al oliva,que per lo vist pensaba que tenia el partit guanyat abans de jugarlo,i mira lo que es va passar.

    ResponderEliminar
  7. Anónimo3.10.13

    Una cosa ,si esta liga no tiene ida y vuelta en igualdad de victorias derrotas clasificara el mejor segundo ,pero buscando coeficiente entre puntos a favor y en contra,no?

    ResponderEliminar
  8. Anónimo6.10.13

    El Bocairent ha guayat de 26 punts (48-74), i Oliva va guanyar a Tavernes. Els equips que passen son Bocairent com a primer i Oliva com a segon, .

    ResponderEliminar
  9. Anónimo6.10.13

    Si,el bocairent crec que en +11.el oliva amb +8,i el benifaiò amb -19. Tots tres igualats a punts.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic escrivint la entrada correspondent a este cap de setmana, en breu estarà al blog i comentem allí!

      Eliminar

Piensa antes de comentar. Si decides hacerlo, que sea con respeto.