9.12.13

SeniorFem: Quiniela Jornada 6

Bueno, después de este feliz, relajante y reconfortante fin de semana, volvemos a la rutina y eso significa... ¡baloncesto!, al menos para mi. (Bueno, aparte de preparar los exámenes de la carrera, pero de eso mejor no hablo...). 

Empieza la segunda vuelta para los equipos de Sénior Femenino y para 'nuestros' grupos E, F y G. Veamos las predicciones...

C.B. PEGO - PLATJA DE TAVERNES
13/12/2013 20:00 PAB MUNI PEGO (Pego)

En la primera jornada ganó el Pego, en pretemporada el Tavernes. Sabemos que la cancha de Pego puede ser durita, pero aún así, pienso que el subidón de -casi- ganar al Dénia le durará al Tavernes. Las doy como ganadoras...


C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA - DENIA BASQUET-DELIKIA SPORT
14/12/2013 16:00 POLI MUNI OLIVA (Oliva)

A ver, voy a ser sincera: pienso que Dénia ganará. Todavía las veo un escalón por encima del equipo azul. Peeeero, ¿y lo interesante que estaría, si ganara Oliva? Ambos podrían clasificarse, sería mucho más fácil... tienen que ir a darlo todo y que Dénia no tenga un grandísimo día (como les pasó el año pasado). ¡Ya veremos! Espero poder estar ahí, la verdad. ¡Mucha suerte a ambos! ¡¡Partidazo!!


CB JOVENTUT XABIA - XIQUES TEULADA
14/12/2013 16:00 PAB MUNI MIGUEL BUIGUES (Jávea/Xàbia)
Ya os adelanto que el partido no será ni ese día ni esa hora. Lo cambian para que yo pueda ir a ver el Oliva-Dénia. Jajajaja! Es broma, por supuesto, tal y como les pasó a las teuladinas en la ida, ese día no podemos disponer de nuestro pabellón, así que por esta causa el partido cambiará de fecha. Aún así, pronosticó victoria para nosotras, para seguir liderando el grupo F. ¡Podemos!


C.D. ONIL - C.B. IRIS CONTESTANO
15/12/2013 12:00 PAB MUNI ONIL (Onil)

Partido plácido para el líder de la categoría, el Cocentaina no es rival para ellas. ¡Suerte!


MARAMAT TEIXERETA - C.B. PATRONATO BOCAIRENT
15/12/2013 19:00 POLI MUNI IBI (Ibi)

Uy, uy ,uy... partido complicadísimo para el Bocairent. El Ibi es mucho más de lo que demuestran los resultados, y como les salga buen día. Tendrán que ponerse las pilas para seguir teniendo opciones de autonómica. ¡Partidazo!.


Bueno, estos son los partidos del fin de semana. Espero que nadie se haga daño y eso y que todas jueguen/juguemos súper bien. Un saludo a todos!! 

¿Me habré equivocado mucho? ¿Qué pensáis? Tengo dudas en el Pego-Tavernes, Oliva-Dénia e Ibi-Bocairent.

33 comentarios:

  1. Anónimo9.12.13

    Ese escalon de diferencia que dices que hay entre denia i oliva,si es que lo hay,se llama Paula ibañez.
    Yo,un escalon de diferencia no lo veo.Veo un juego interior del denia,al que oliva le cuesta hacer frente.Como tambien veo que al bocairent le cuésta mas ganar al oliva que al denia.Todo es cuestión de estilos de juego.
    El basquet gracias a dios no son matematicas.Si el oliva suele ganar al bocairent,mas facil deberia de ganar al denia,ya que el bocairent suele ganar al denia.sin embargo,todo esto no ocurre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo11.12.13

      Quitamos a patri del oliva o eva ,cuantos escalones bajamos?
      Lo de paula ya cansa,porque nadie la para?

      Eliminar
    2. Anónimo12.12.13

      Deurieu estar contents de que els rivals la tinguen en tanta consideració. Passa igual que passava en el Carcaixent l'any passat, que sempre es parlava de que Luz marcava la diferència. Costen de parar per el seu tamany i per la seua qualitat, és clar. Jo no veig que ho diguen com a critica, al contrari.

      Eliminar
    3. Anónimo12.12.13

      Si pero l'any passat tan sols es parlava de Patri,Luz i Paula,per eixe ordre,pareixìa que ni hi havìa cap altra jugadora,i això ja cansa.Esta clar que son tres de les deu millors jugadores de la categoria,pero parlar sempre de lo mateix es molt cansino.esperem que este any no es repeteixca el monotema.

      Eliminar
    4. Anónimo13.12.13

      Aço es lliure,i tot hom pot parlar de lo que li apeteixca,sempre que no es es perga el respete per ningù.a mes,al que no li agrade el tema que no ho lletga.i si es repeteixen els temes,i es parla mes de les mateixes jugadores,serà per que segeixen sent de les millors.no veig qu'es parle mal,per lo que ningù es pot emprenyar per això.

      Eliminar
  2. Anónimo9.12.13

    Altre gall cantaria de no estar Paula, eixa és la veritat. Tal volta el escaló seria al revés de com diu Huesos. Esperem que es puga vore un bon partit per part dels dos equips, i com be diu Miriam, no es faça mal ningú.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bueno, yo no me refería a ninguna jugadora concreta, sino a continuidad en el juego. He visto a Oliva con altibajos en el juego esta temporada y al Dénia mejor de ritmo que el año pasado, por eso digo lo del escalón. Aunque tendría que haber visto al Dénia contra Tavernes para tener una mayor apreciación... Bueno, igualmente, gracias por comentar.

      Eliminar
  3. Anónimo9.12.13

    Para mi los tres son GRANDES EQUIPOS con mayúsculas y cada uno de ellos tiene sus características particulares, y aunque es verdad que el Oliva le tiene tomada la medida al Bocairente y éste al Denia y este a su vez al Oliva, creo que las diferencias entre ellos no suele ser muy grande. Arriba los tres porque creo que se lo merecen y porque son tres muy buenos equipos. Por lo menos para mi lo son, aparte de la suerte que puedan tener cada uno de ellos en los enfrentamientos directos entre los tres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bueno, sabemos que eso puede cambiar. El Bocairent el primer año no ganó al Dénia, el segundo una vez y ya el año pasado las dos veces. Puede que lo mismo le pase a Oliva con ellas, cuando se acostumbren a defender el juego interior. O tal vez no y no se puede aplicar lo que pasó entre ellos con el Oliva... ya veremos.

      Eliminar
    2. Anónimo10.12.13

      El Oliva con este mismo equipo en anteriores años y categorías, casi siempre le ganaba al Denia, (cuando jugaban solo las de Denia y no las forasteras) ahora llevan unas temporadas que no, pero el agua volverá a su cauce y ya veremos lo que pasa. Suerte para el mejor.

      Eliminar
    3. Anónimo10.12.13

      Las forasteras??,Acas el oliva no tenia i te tots estos anys jugadores forasteres ?.i no jugadores consevol,si no p'al meu gust, tres de les cinc millors jugadores del oliva son forasteres.

      Eliminar
    4. Es que hablamos de lo de forasteras como si fuera algo malo... las jugadoras de Dénia que están fuera a lo mejor han sido llamadas para que fueran allí, pero a lo mejor no, y están por voluntad propia como las de Oliva, no lo sabemos. Por lo menos yo no lo se. Sólo se que el Gandía provocó la 'espantada' de todas sus buenas jugadoras y que están repartidas por ahí.

      Eliminar
    5. Anónimo11.12.13

      I no creus que algo tindrà que vore que la entrenadora siga tambe de Gandia? Saps que no sols sòn de Gandia les forasteres. Dòna, i algo sabràs tú, que tens contactes en el Denia i t'ho poden dir. I "por voluntad propia" segur que están, no? ;)

      Eliminar
  4. Anónimo9.12.13

    Jo no tinc massa clar que el Tavernes puga guanyarli al Pego. Pego en casa es molt Pego. I tin en compte que els dos equips ja es coneixen. Aposte per Pego.

    ResponderEliminar
  5. Anónimo10.12.13

    Tinc dubtes en els mateixos partits que tu. El Pego pot guanyar perfectament a casa. Pense que el Oliva també pot donar la sorpresa, pero el Dénia en aquestos moments em pareix superior, així que supose que guanyarà. I supose que el Bocairent també es durà la victoria a casa, però no serà tan fàcil com pot parèixer de primeres. La resta de partits, el Xàbia guanyarà fàcil al Teulada així como el Onil al Cocentaina. Salutacions. Seguidor de la categoria. És la primera volta que escric,

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo10.12.13

      Que guanye el oliva al denia ho califiqueu de sorpressa ??. i mes jugant a casa ??.
      Sorpressa seria que li guanyara de 30.
      El any passat va guanyar el denia a oliva,despres de fer de llarc, el millor partit de la temporada.i no sempre te per que passar això.

      Eliminar
    2. Anónimo10.12.13

      Han hagut tres partits Dénia-Oliva i pel que se, cap dels tres Oliva ha tingut oportunitat de guanyar, ún si, es veritat que Dénia va fer molt bon partit, jo el vaig vore. Pero el de este any, per exemple, va ser competit només fins al descans, després Dénia va ser superior. Dénia es el favorit per a aquest partit encara que, es veritat, podria guanyar Oliva.

      Eliminar
    3. Anónimo10.12.13

      Va ser competit fins el descans. Jugant la base 40 minuts i en 9 jugadores. Denia te mes fons d'armari, eixa es la veritat. Es un equip fabricat per a pujar de categoria.

      Eliminar
    4. Anónimo11.12.13

      El que em pareix "estrany" es que hajen pagat la plaça a Nacional per als xics i no per a les xiques, siguent un dels clubs que més importància donen al bàsquet femení de la contornà

      Eliminar
    5. Anónimo11.12.13

      El problema el tindrà el dia que Paula no estiga. Sense ella , francament, no crec que puga competir en el cas de que lograra pujar a Nacional. Jo sòc dels que creu que ella marca la diferència. Eixe es el anomenat "escaló" com diu algú per ahi dalt. Temps al temps.

      Eliminar
    6. Anónimo13.12.13

      Pues crec que no s'endarrirà massa eixe supost que tu faç.per les noticies que tinc,pot ser que jà el any que ve.(els motius mels reserve).

      Eliminar
    7. Por favor, evitemos lanzar rumores, aunque sean ciertos, y menos si no se va a contar de que va, sólo creando expectativas. Estamos hablando de jugadoras noprofesionales. Gracias.

      Eliminar
    8. Anónimo14.12.13

      No fa un any ,fa tres que el Denia podía pujar de categoría,perque tots els li la oferten desde federacio.

      Eliminar
  6. Anónimo10.12.13

    A mi de eixos tres equips que dieu,em pareix el que te major cantitat de jugadores de calitat es el oliva,en eixe sentit son el millor equip.Ara be,en cuant a equip compensat,eixe es el denia.El bocairent li sol guanyar al denia,i el oliva no,perque el bocairent te la veterania que el oliva no te.
    Conclussiò ; El oliva en este o com a molt en el proper any,li guanyarà al denia i al bocairent en certa continuitat,per el fet de que les seues jugadores aniràn agafant anys i taules,que es en lo que fluixeja aquest equip.Bo,en aixo i en joc interior un poquet tambè.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. a que te refieres con ''jugadoras de calidad''?? Porque con el significado que le doy yo, me salen seis de cada equipo perfectamente... y quien tenga dudas que pruebe a enfrentarse a ellas alguna vez... telita lo que cuesta!!

      Eliminar
    2. Anónimo11.12.13

      Dos anys escoltant lo del joc interior de oliva¿ i si el treballem ?

      Eliminar
  7. Anónimo10.12.13

    El Denia es un equip molt competitiu, format per fitxages de jugadores, moltes d'elles de fora Dènia, en l'objetiu de pujar de categoria. L'Oliva es un equip que juga en les jugadores que té i punt. Per a mi eixa es la diferència fonamental entre els dos, a banda naturalmente de les diferents formes de jugar. Si hi han sis, set o les que siguen en qualitat, pues millor, però estic segur que els debats sobre quin equip juga millor, pitjor o està més en ratxa, a les jugadores, al menys les d'Oliva, els dona prou igual. Pot guanyar qualsevol dels dos, el que millor sàpiga jugar les cartes. Esperem que estiga competit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo10.12.13

      Estic totalment d'acord am tú, el que millor llisca el partit, será el guanyador del partit i aspere que èste sigua el Oliva

      Eliminar
    2. Anónimo11.12.13

      Lo del patriotismo me parece genial, pero dejad ya de decir que si son de fuera o si son bautizadas en denia.
      La entrenadora de gandia la presidenta de jesus pobre y el coordinador de valencia,¿algo mas? Cada uno es de donde es y trabaja donde le dan de trabajar.
      Y si ........no estuviera la entrenadora?
      Y si.............no estuviera paula
      y si ...........no estuviera nadie!!!!!!!!!
      Jugarian a futbol

      Eliminar
    3. Anónimo11.12.13

      Crec que a ningu li importa d'on es la presidenta ni el coordinador. El tema de la entrenadora tan sols per a explicar que hi haja gent de Gandia ahi. Pero sincerament, que siguen d'on vullguen.

      Eliminar
  8. Anónimo14.12.13

    Que lástima que no hayas visto la victoria del Pego. El subidon les ha durado poco...

    ResponderEliminar
  9. Anónimo15.12.13

    Como es que ha estas horas todavía no se ha comentado nada del partido de Oliva - Denia. Será porque ha ganado el Oliva?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo16.12.13

      No dona sera perque la huesos no ha escrit res.
      Victoria meresguda per oliva ,encara que podia guanyar qualsevol.
      Un partit molt disputat amb molta igualdat al marcador .
      Denia tenia la renta de 14 punts per ha no pedre la primera posicio.
      Denia no estigue lo acertat de altres partit i per Oliva aparegue Patri i Maria el seu primer derbil mostrant el joc que tenen ,en els altres partits no aparegueren i el seu equip les tirarem molt a faltar.
      Felicitar al oliva .Per part de Denia molt bon partit de la 12 ,va ser de les millors interiors ,ahir que Paula no va estar tot lo que es capaç.
      Un denia amb molta gent ,gent molt jove.

      Eliminar

Piensa antes de comentar. Si decides hacerlo, que sea con respeto.