23.5.15

Resultados

FINALES

NOU BÀSQUET FEMENÍ CASTELLÓ 81 - 67 AD. INFANTE

U.B.F. TORRENT 72 - 45 C.B. PATRONATO BOCAIRENT

TROFEO FEDERACIÓN


ATS-ELCHE CF BASKET - CB PEGO
27/05/2015 20:00 PAB MUNI EL TOSCAR (Elche/Elx)



JOVENTUT XABIA 42 - 39 MELIA ALICANTE CBF AKRA LEUKA

----

ROQUETTE BENIFAIÓ 33 - 66 C.B. QUART

---

N.B. ALZIRA 56 - 30 CB ALGEMESI F


CSA CARCAIXENT 59 - 57 C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA

29 comentarios:

  1. Anónimo24.5.15

    No era ni es mi intención hacer comentarios de los partidos jugados por el oliva en la copa federación pero este partido jugado contra el carcaixent merece,por su importancia y desenlace,ser comentado,cuanto menos minima y escuétamente;
    Tanto el carcaixent como el oliva son dos equipos con mucho potencial y con entrenadores de mucho nivel,y ya se sabia de antemano que los detalles serian determinantes para el desenlace de la clasificaciòn,en este caso concreto todos los detalles hán favorecido al carcaixent,tanto en el partido de ida como en el de vuélta.
    El carcaixent es justo merecedor de haberse clasificado por encima del oliva en esta ligilla,ha sabido sacar ventaja de sus virtudes y de las bajas del rival en el partido de ida,y ha sabido contrarrestar muchas de las virtudes del oliva,tanto en la ida como en la vuélta.
    En el partido de ayer nadie podrá discutir que el oliva debió ganar el partido(no la eliminatoria)pero cuándo un arbitro(muy malo para las dos partes) te señala casi 40 faltas en un partido por poco mas de la mitad al equipo rival y la mayoria de faltas son inventadas,ocurre que a falta de poco mas de 2 minutos el oliva se queda con 4 jugadoras de campo y a continuación con tres(y un total de 6 eliminadas por personales)cuándo las sensaciones y el marcador indicaban que este partido (que no la eliminatoria,que se regaló en casa)se iba a ganar.
    El arbitro con su actuación desestasbilizó a las jugadoras de ambos equipos(sobre todo a las de oliva,con menor veterania)y a los entrenadores de ambos equipos,(también a las aficiones),aunque las tecnicas(merecidas)se las llevaron el entrenador y una jugadora(olaya)del oliva,siéndo justos el carcaixent también se debió llevar 2 o 3 tecnicas y el oliva alguna más.He dicho que las tecnicas estuvieron bién pitadas y que al carcaixent tambié le debieron caer otras tantas,pero lo realmente importante es que lo que provocó estas situaciones tan crispadas fué la actuación infame del arbitro,que desde aqui aprovecho para aconsejarle que se dedique a otros menesteres,ya que el dia menos pensado va a provocar algún incendio de consecuéncias imprevisibles.Enhorabuéna al Carcaixent y suérte en esta copa. Jesús García.

    ResponderEliminar
  2. Anónimo24.5.15

    pues no se tiene que morder huesos la lengua no, 2 partidos perdidos del oliva con el carcaixent, por lo que dice jesus merecido pase de carcaixent, parece que tienen una buena plantilla, no voy a opinar mucho porque no he visto estos 2 partidos, pero como es la tonica de siempre oliva se queja del arbitro, nunca reconoce a un rival superior, pues ale como dice jesus suerte a carcaixenty a los demas que pasen

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo24.5.15

      Jó no ho se en altres per que no els he vist tots,pero en este partit dir que el que conta el sñr. Garcia es veridic,el arbitre era dolentissim i va fer un autentic concert de xiulets.exessiu castic per al oliva amb 6 jugadores eliminades,mai havia vist eliminar a sis jugadors en un partit i menys en un partit prou net com va ser este.l'entrenador oliver va perdre els papers i sen va passar prou pero es que el arbitr hi ha que reconeixer que estigué desafortunadissim.

      Eliminar
    2. Anónimo24.5.15

      Federacio no te cap respecte pel basquet femeni. Ho dic des de Carcaixent

      Eliminar
    3. Anónimo24.5.15

      Teniu molta raó, el nivell del partit no va mereixer que enviaren a tal arbitruxo, va perjudicar als dos equips, pareixia que pitara el contrari del que passava. Merescuda classificació per al Carcaixent.

      Eliminar
  3. Anónimo24.5.15

    D'acord amb el comentari de jesus al que li tinc que donar la enhorabona per la seua objetivitat i esportivitat en el seu comentari.el arbrit un inepte impresentable que va traure lo pijor de algunes persones,pero no es deurien pedre els papers com es van pedre ahir alguns.aço es un esport al que la mateixa federaciò li pert el respete com diuen per ahi,enviant a consevol a xiular un partit que ja es sabia que seria dificil de xiular.

    ResponderEliminar
  4. Anónimo24.5.15

    2 bons equips i un arbit molt dolent completament d´acort, va ser un partit molt intens com ja era d´esperar degut al bon nivell dels 2 equips, enhorabona al carcaixent per el seu pase i enhorabona al oliva per la seua tempora i bon joc

    ResponderEliminar
  5. Anónimo24.5.15

    No puc opinar d'estos dos partits de Copa, pero si els dos bandos esteu dacord, és perque així haurà sigut. El que sí voldria opinar sense ofendre a ningú, es que els dos entrenadors tenen calitat, pero les formes els perden moltisim, tal volta, condiciona en ocasions el joc de les seues jugadores en certa medida.

    ResponderEliminar
  6. Anónimo24.5.15

    Estic d'acord en que les baixes del oliva al primer partit hán segut determinants per la eliminacio del oliva pero us recorde que li tindreu que "donar les gracies" al vostre entrenador que no va voler canviar el partit de dia ni de hora,cosa que desde el carcaixent li se va solicitar.el oliva te molt bon equip pero no es pot errar tant,el arbitr no mereix ni comentari.

    ResponderEliminar
  7. Anónimo25.5.15

    Malgrat la victoria del carcaixent jo si crec que el oliva li ha tapat la boca a huesos,tot hom ha pogut vore com els dos equips tenen un potencial semblant en igualtat de condicions,no es pot parlar ni opinar sense haver vist els partits ni al carcaixent en tot l'any,conforme va fer huesos.
    Jo he vist els dos partits i he vist als dos equips al llarc de la temporada i opine que son de paregut potencial i diferents caracteristiques.si ara me la tinguera que jugar a doble partit i amb tots dos equips al complet pense que guanyaria el oliva,crec que es jauguerament superior al carcaixent.

    ResponderEliminar
  8. Anónimo25.5.15

    Si voleu esteu els dos equips jugant doble partits fins que li guanye la mà L'Oliva, vinga va és ridícul especular, quan saps q que això no ha passat, i si tornara a passar, a que t'aferrarie? Un poc de sentit comú

    ResponderEliminar
  9. Anónimo25.5.15

    Jo si crec que el Oliva es un poc superior al Carcaixent!! I hem pareix molt injust que aquest darrer partit no l'haja guanyat Oliva. Jo si que vaig vore el partit i va ser un ROBO. Com ja diuen molts equips que pasen per la pista del Carcaixent sempre acaba perjudicat el VISITANT!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo25.5.15

      Ara resulta que el partit ha sigut un robo? Quins equips s'han sentit perjudicats en Carcaixent? Jo estic totalment d'acord en la cronica del Sr. Garcia, no hi ha mes.

      Eliminar
  10. Anónimo25.5.15

    Ja estem que si es Oliva superior, que si tal que si qual. Es mes superior però acaba perguent els dos partits, pues ser superior es demostra en pista i si entres en la pàgina de federacio, carcaixent 2 oliva 0.
    Ja està be. S'han jugat dos partits i dona igual qui es superior. Es un joc, no li doneu tanta importancia.... Enlloc de felicitar al Torrent o preguntar que tal les finals, esteu erre que erre en ser superior o no........

    ResponderEliminar
  11. Anónimo25.5.15

    Jo crec que no hi ha que entrar en polemiques que no porten a cap lloc,en el comput dels dos partits s'ha merexcut passar el carcaixent,en oliva va ser superior el carcaixent i acì hi ha que reconeixer que el oliva va competir molt be,i si no es per totes les eliminacions que varen fer que es quedaren en tres jugadores,molt possiblement haveren guanyat el partit.tal vegada el arbrit fora un poc mes riguros amb el oliva que amb el carcaixent pero tal vegada tinga a vore les continues protestes del entrenador oliver,pero esta clar que el arbrit era molt molt dolent.

    ResponderEliminar
  12. Anónimo25.5.15

    jo no antenc res, els 2 equips per lo vist estan d´acort en l´actuacio del arbit ha sigut lo pitjor, es feliçiten els 2 equips, el senyor garcia parla molt correctament, pero sempre nia algu que vol enmerdar que si robo que si algu es queixa de el pas per carcaixent, que si protesta l´entrenador de oliva, pues be continueu aixi, enhorabona als 2 eqips per la competicio i sort per a la propera tempora.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo25.5.15

      Jo t'ho explique: si no entra el pesat de torn (igual és d'Oliva, però igual no) i diu la xorrà no es queden tranquils. El Carcaixent va guanyar l'eliminatòria a Oliva, i el dissabte s'haguera pogut vore un bon partit de no ser per l'arbitre, ja que els dos equips ixiren a per totes des d'el principi. Llàstima d'arbitre, i ll'astima d'entrenador d'Oliva, que perd els papers al pareixer en frequència, i per lo vist especialment quan s'enfronta al Carcaixent. Encara que a l'entrenadora del Carcaixent deixala anar també, en aquesta eliminatòria el d'Oliva li ha guanyat la partida (en mal comportament). Les xiques d'Oliva molt bé, encara que es varen quedar en 3 no baixaren els braços. Enhorabona al Carca, i sort !

      Eliminar
  13. Anónimo25.5.15

    No vi el partido per mi equipo ha jugado varios partidos contra oliva estos años y me parecen unas chicas bastante limpias,en toda mi vida no he visto ni oido que un equipo le eliminen seis jugadoras por personales y se queden tres en pista,esto es de record güines,si no las conociera pensaria que las de oliva salieron a pegar y pegar sin parar y no a jugar a baloncesto.Alguien de carcaxent podria explicar el comportamiénto "violento"de las de oliva,o fué cosa del arbitro?,porque segun leo casi 40 faltas son muchas contra un poco mas de la mitad del rival...............

    ResponderEliminar
  14. Anónimo25.5.15

    Jo crec que aquesta vegada sí els ha pitat moltes faltes sobre la seua pivot Luz, que daltres vegades es seben amb ella, i no ho han fet, no estic diguent q l'àrbit ho fera bé o mal això en concret, si no que en altres encontres, el seu unic objectiu ha sigut parar a Luz tancant-la fins amb quatre jugadores si era menester, i els ha exit bé la jugada perque no els pitaven eixos contactes. i esta vegada toparen amb aquest q sí considerava q eren....ÉS UNA OPINIÓ

    ResponderEliminar
  15. Anónimo26.5.15

    Jo no estic gens dacord en la crònica del Sr. Garcia, ell diu que el Carcaixent passa la eliminatòria perque L'Oliva se'ls la regala a sa casa,i que en Carcaixent hagueren guanyat el partit.
    Aleshores qué? Passa Carcaixent sense haver tingut mèrits, sense fer res, no han suat la camiseta, son inferiors,
    Vaja comentari, no ho entenc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo26.5.15

      A lo millor deuries llegir millor, no sé. Tornau a llegir i voràs com no diu el que tú estàs diguent.

      Eliminar
    2. Anónimo26.5.15

      Em pareix que sols et quedes en lo que vols,no crec que es tinga que buscar de traureli punta a cada paraula que s'escriu o es diu,està vist que cadascu interpreta les coses conforme vol,a mi em pareix un comentari molt correcte,inclus laight per a una persona a la que li acaven de tangar un partit al equip on juga la seua filla.jó ni soc de oliva ni de carcaixent i no vaig vore el partit pero 6 eliminades i quedarse 3 en pista.......... no cal dir res mes está tot dit,si li passa al carcaixent o a consevol altre equip a vore que diriem.

      Eliminar
    3. Anónimo26.5.15

      "cuándo las sensaciones y el marcador indicaban que este partido (que no la eliminatoria,que se regaló en casa)se iba a ganar." Em limite a llegir, i açò ho posa el Sr.García, i no li tangaren cap partit, l'àrbitre va ser dolent per als dos costats, si hagueren enviat a un competent, pprobablement s'hagués viscut un partit molt diferent, que haguera pogut guanyar L'Oliva o a lo millor Carcaixent, i de més de dos punts. I que jugaren en 4 jugadores... Menos de dos minuts? I en 3? Vinga!! Us encanta plorar, i dir després de perdre, qué hagués passat en altres circunstàncies, i menysprear la feina dels vostres rivals. Ja sou majoretes, en canvi de queixar-se, feu balanç.

      Eliminar
    4. Anónimo26.5.15

      Ací ningú plora. Tú mateixa dius que l'arbitre era dolent, i el temps que es quedaren en 4 o 3 jugadores es irrelevant quant per part del Carcaixent estaven les 5 en pista i li quedaven moltes encara en la banqueta. Si vols traure les coses del lloc, les traus,però els comentaris que estic veient per ací, lleva't d'algúns que altres que sempre entren a ficar merda ( i estic convençut que moltes vegades ni tan sols son d'Oliva ni veuen els partits), son respectuosos en les rivals, o no ? . Ara, a lo millor el que t'agrada a tú es entrar per crear lio . No crec que siga ninguna jugadora del Oliva la que haja dit res , perque a banda de ser majoretes , son molt sensates per queixar-se i menys per ací, com imagine que faran totes les que son mitjanament inteligents,siguen de l'equip que siguen, no creus?

      Eliminar
  16. Anónimo26.5.15

    Pues si el temps que es quedaren 3 ó 4 en pista és irrelevant, perque la resta de partit 5x5 no se'n va anar de marcador si és tan superior al Carcaixent? En canvi de pronosticar en altres circunstàncies com si foreu vidents.
    Penseu que quan digueu eixes coses, indirectament, i me crec que no siga amb mala fé, és més crec que inconcientment esteu clavant merda, com vosaltres digueu.
    I just que digues que els comentaris respetuosos siguen o provinguen d'Oliva, i els que tenen un tò més elevadets siguen de tots els llocs, menos d'Oliva.
    Això ho feu sempre.

    ResponderEliminar
  17. Anónimo26.5.15

    Home pos jugar 2 minuts 4 contra 5, en basquet es prou de temps. I si anaven tan igualades al final del partit damunt, aixo va poder ser decisiu per a decantar la balança a favor del carcaixent.

    ResponderEliminar
  18. Anónimo26.5.15

    Bueno, pues molt bé. Oliva seria el just vencedor de dissabte, allí en Oliva, i deurien ser qui passe a semifinals. Deixeu ja el temeta

    ResponderEliminar
  19. Anónimo26.5.15

    Els que no deixeu el tema sou vosaltres. "Unos tienen la fama i otros cardan la lana".

    ResponderEliminar
  20. Anónimo26.5.15

    Estic segur que els 2 equips no tenen res avore en aquesta conversa, pareix mentira que tragau tanta punta de un partit, jo vaig comentar ja una vegada que els arbits eren molt dolents i es va criticar que es parlara del arbit, ara me doneu la rao l´arbitraje es pesim i federacio no fa res per solventar la situacio, si voleu clavar merda com feu ultimament molt cada vegada que juga oliva o carcaixent, no aneu a traure res, crec que son 2 clubs que no entren en disputes per tonteries, critiqueu a federacio que es el culpable d aço

    ResponderEliminar

Piensa antes de comentar. Si decides hacerlo, que sea con respeto.