3.5.15

Resultados

C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA 38 - 54 CSA CARCAIXENT



CB ALGEMESI F 19 - 78 N.B. ALZIRA

C.B.F. CABO MAR 61 - 50 MELIA ALICANTE CBF AKRA LEUKA

42 comentarios:

  1. Anónimo3.5.15

    El oliva de pena,el carcaixent guanyà el partit jugant tota la segona part sense les dos millors jugadores i sense la entrenadora.esta clar que el oliva sense patri es incapaç de aplegar als coranta punts i de guanyarli a consevol equip de cert nivell,ni tansevol de competir,hi han jugadores de vora vint anys que pareix que tingen coranta.

    ResponderEliminar
  2. Anónimo3.5.15

    Ahi en oliva no saven el que tenen menys cuant no ho tenen,eixa jugadora no es sols els vint punts que puga fer,es moltissim mes que punts.el oliva una llagrima d'equip.

    ResponderEliminar
  3. Anónimo3.5.15

    Quines defenses es plantejaren durant el partit??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo3.5.15

      Como siémpre,el oliva individual y el carcaixent en zona.

      Eliminar
    2. Anónimo3.5.15

      Carcaixent en zona? Que partido viste tu?

      Eliminar
  4. Anónimo3.5.15

    Pues jo la zona del Carcaixent no la vaig vore en cap moment.

    ResponderEliminar
  5. Anónimo3.5.15

    Si arrive a saber no pregunte, com pot ser q cadascú diga una cosa??? jajaja

    ResponderEliminar
  6. Anónimo3.5.15

    Es que jo crec que en tal de crear polèmica, o inventen i diuen el contrari dels que els passa als partits, o amollen coses sense saber res... perque en fi....

    ResponderEliminar
  7. Anónimo3.5.15

    Carcaixent dius que juga la segona part sense les 2 millors jugadores i l¨entrenadora, pues jo vaig vore que les jugadores eren totes prou competents, les pivots feren lo que volgeren i les ales tame, per cert oliva tame juga sense el seu entrenador ja que va ser expulsat per doble tecnica. El partit va estar de part de carcaixent sempre i oliva no va saber com jugarlis vorem com continuen en la competicio. Per cert les defenses foren individuals tot el partit per part del 2 equips.

    ResponderEliminar
  8. Anónimo3.5.15

    A Oliva clarament li falta altura, probres xiques ja peleen el que poden, però aquesta carència propicia que quan juguen contra equips així, patisquen bona estona les seues jugadores, sense olvidar que també fan un desgast físic i psicològic major que contra altres equips de menor talla que puguen jugar-les més de tú a tú...
    És una opinió, no vaig veure el partit ahir.

    ResponderEliminar
  9. Anónimo3.5.15

    La segona part la va guanyar Oliva. A la primera Luz va fer la majoria de punts. Sense Luz es un equip pego i carent de joc. L'Oliva va notar la falta de Patri sobre tot pero el Carcaixent molt mal tambe a la segona part. Molt roin partit i no tragueu pit que sense Luz no vareu fer res. L'Onil es incomparable al Carcaixent ,com del cel a la terra. A Carcaixent li faltava Luz i un altra a la segona part però a l'Oliva Patri, Olaya i Maite durant tot el partit.

    ResponderEliminar
  10. Anónimo3.5.15

    Sense Luz, i tot l'equip d'Oliva al complet, Carcaixent continua seguent millor equip... Així q no tragues massa pit tú tampoc...
    Està clar que amb Patri o sense ella, no és L'Oliva que tenieu.
    I això aniria seguent hora q ho asumiremos d'una vegada.
    Les de Carcaixent varen estar moooolt espessetes, i dominaren així i tot, desde el inici. Les d'Oliva varen ser un "quiero y no puedo".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo3.5.15

      Faltava Patri, Olaya i Maite,de complet res, i et recorde que sense Luz , la segona part la va guanyar l'Oliva

      Eliminar
    2. Anónimo3.5.15

      A vore si saps llegir, dic que el Carcaixent sense Luz, i L'olil'Oliva al complet, un altre dia o quan tú vullgues, el Carcaixent continua seguent superior....
      Ho entens ara?

      Eliminar
    3. Anónimo3.5.15

      Eres massa xulo/a pa contestarte. Et definixes tu a soles

      Eliminar
    4. Anónimo3.5.15

      oliva guanya un quart no la segona part informat avanç de parlar, i a la fi no se si s´adoneu que oliva va pedre, no se que tant de si esta esta o no esta l´atra, no teniu calitat per a parar a cap de les seues pivots i les ales la rubieta sobre tot crec que va ser la 7 vos va correr tot lo que li dona la gana, ara que sempre oliva te escusa per a pedre.

      Eliminar
  11. Anónimo3.5.15

    Assumireu, dalt volia posar, que ho assumireu

    ResponderEliminar
  12. Anónimo3.5.15

    El Carcaixent va guanyar a la primera part en la majoria de punts de Luz (eres molt bona, xica), i a la segona part es desunflà i va jugar molt mal. Es una pena que per part dels dos equips no estigueren totes les jugadores, ja que hauria segut un bon partit i no la castanya que va esdevindre a la segona part propicià en gran part per l'àrbitre (no te nom lo d'aquestos personatges). Sense Luz, em va agradar la 15 del Carca , es notava amb molt d'ofici, i una rubieta que no recorde el número. Per l'Oliva Gloria, Eva i Marina. Enhorabona al Carcaixent perque va tindre la picardia de dur a Luz a la primera part per a matar el partit, ja que tinc clarisim que sabien que Patri no anava a jugar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo3.5.15

      mensy mal que juga molt mal la segona part xq en la mitga duia +16 i el partit a la fi va ser + 16, si jugaren molt mal i guanyaren cuant jugen be voldria tornar a voreles

      Eliminar
    2. Anónimo4.5.15

      A la mitja duia + 19. Revisa be l'acta. El carcaixent patix molt sense la seua jugadora Llum.

      Eliminar
    3. Anónimo4.5.15

      El Carcaixent pateix molt sense la seua jugadora Llum, i GUANYA sense la seua jugadora Llum.

      Eliminar
  13. Anónimo3.5.15

    La pivot del Carcaixent, la 8, contra un equip com Oliva no té ni que suar, és imparable per altura i embergadura, per tant, per a mi no té res de mèrit, només faltava això que baix de l'aro no poguera contra aquestes xiquetes.
    L'entrenadora va saber exprimir les dos jugadores que sen anaren al descans.Estic dacord que van ser les que més feren fins el moment la 6 i la 8.

    ResponderEliminar
  14. Anónimo3.5.15

    El Carcaixent tingue la picardia de dur a Luz al partit? Pero si es jugadora del equip. De totes maneres el Carcaixent es queda sense Luz, Marien i l'entrenaora perque el entrenaor de lOliva no volgue aceptar el canvi. Era imposible jugar un altre dia, ni siquiera divendres quant entrenen, per tant, ell si que sabia que jugaba sense Patri I no li va importar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo3.5.15

      Pues aixo dic, que vareu saber aprofitar-ho. Jo no se quan s'entera l'entrenador, les companyes dos dies abans, al mateix temps que vosaltres. Del tema del canvi del dia no tinc ni idea, a lo millor el que no podia es ell, no ho se.

      Eliminar
  15. Anónimo3.5.15

    Al mateix temps que vosaltres? El que me faltava per llegir. Com pot ser això? Com?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo3.5.15

      El que ho sap ho enten

      Eliminar
    2. Anónimo3.5.15

      Explicat entonces!

      Eliminar
    3. Anónimo3.5.15

      Facebook tal vegada? Per favor estem a l'era de les xarxes socials

      Eliminar
  16. Anónimo3.5.15

    Pero que a Luz no hi ha que portar-la a cap lloc, va asoletes, i que Luz és de l'equip de Carcaixent, igual que Marién, i igual que Merlo, si el que vols dir, és que t'agrada el compromís que tenen amb el basket, és altre conte...
    Deixa't de picardies i saber aprofitar situacions que no són com tú conte. Pot ser que no les conegues.

    ResponderEliminar
  17. Anónimo3.5.15

    Carcaixent tenia clar que Patri no anava a jugar?? ajajajaajjaja que bons sou.
    Lo que se es que Carcaixent demanà el canvi a l'entrenaor i no vullgue aquest. Pues cap problema, a jugar, i si despres l'Oliva es queda sense la seua jugadora "estrel.la" pues que vols??? ... Carcaixent es queda sense entrenaor, i sense jugadores estrel.les tb....... Per contra, si l'Oliva es queda sense el seu entrenaor, jo ho vec normal despres de la seua actuació en pista....

    ResponderEliminar
  18. Anónimo3.5.15

    jo coincidisc amb un dels comentaris anteriors, m´agrada la jugadora numero 15 de carcaixent que va demostrar bona calitat i força, tame la xica que juga de base que es va fer mal en una jugada amb bon domini del balo , i per part de oliva gloria i eva foren les que millor treballaren al meu pareixer.

    ResponderEliminar
  19. Anónimo3.5.15

    Anem a trencar un poc el gel de tant de comentari fora de tó,si la tal patri juga la mitat de lo guapa que està,el oliva encara te posibilitats de remontar a carcaixent,en serio.

    ResponderEliminar
  20. Anónimo3.5.15

    Vale, pues parla tú que pareix que tingues més coherència, criteri imparcial, i per supost un superentés del món del basket FEMENÍ.
    Però abans de fer-ho intenta pegpegar-te una dutxeta d'aigüa freda. Gràcies per aportar eixe granet d'arena, en serio...

    ResponderEliminar
  21. Anónimo3.5.15

    Vale, pues parla tú que pareix que tingues més coherència, criteri imparcial, i per supost un superentés del món del basket FEMENÍ.
    Però abans de fer-ho intenta pegpegar-te una dutxeta d'aigüa freda. Gràcies per aportar eixe granet d'arena, en serio...

    ResponderEliminar
  22. Anónimo3.5.15

    Jo resumisc en: el Carcaixent (millor dit, Luz) va fer un segon quart impresionant, va resoldre el partit . Es una crack, i baix de l'aro no te rival en un equip baixet com l'Oliva, es impresionant. A la mitja part se'n va i es queda un Carcaixent roïn, desfet , contra un Oliva que , també roïn i desfet intenta refer-se'n sense Patri i alguna més, i tirant d'orgull guanya una segona part ón, l'arbitre , es convertix en part protagonista Sense donar-li més voltes, de si sabien o no que Patri no jugava (que sí que ho sabien), he de dir que va ser un partit molt dolent. La 15 del Carcaixent molt lluitadora, així com Eva i com Glòria. No podeu dir que sense Luz seria igual, perque es una super crack que no te res a vore amb les altres. Marca la diferència. El basquet femení ho notar'a quan t'ho deixes.

    ResponderEliminar
  23. Anónimo4.5.15

    Tú que eres la superfan incondicional de Luz? No va fer cap jugada especial, tot va ser baix la cistella, medien metre i mig menos les que tenia al voltant quan tirava. Això no te gens de mèrit, ves i revisat la vista.
    És una jugadora lenta i pesada, no té res de fisic, crack?
    Jo personalment pense que en el partit eixe hi havien jugadores més crack que ella de bon tros. En el seu equip i en l'Oliva
    Però sobre gustos colors.

    ResponderEliminar
  24. Anónimo4.5.15

    Si, si, vosotros mucho quejaros que si Luz es mala, que si el Carcaixent es malo y no jugó bien la segunda parte, que les ganasteís un cuarto, mucho llorar que no jugó Patri, que si el árbitro os perjudicó.......algo más?
    Pues menos mal que Carcaixent jugó mal y Luz es muy mala y se fué en la segunda parte, por que sino......en lugar de 16 ..... como hubiese sido el marcador?
    Que bueno es criticar a la jugadora 8 del Carcaixent, ........ y todavía no habeis dejado de hablar de ella..La pena es que no juega con vosotros,no? y por eso es tan mala.
    Tanto comentario que las visitantes sabían o no que la estrella no jugaba, yo pregunto, cuando os plantean de hacer el cambio, porque no aceptais y así hubiera jugado?? Lamentarse no sirve de nada, Carcaixent pierde a dos piezas claves en la segunda parte y a la entrenadora y se llevó el partido.... Que si no juega ella, Oliva no sabe jugar??? Pues es un juego de equipo (algo falla).
    Más auto crítica y menos echar la culpa al arbitro, pitó mal tanto para unos como para otros, ya que la actuación del entrenador del Oliva fue lamentable.

    ResponderEliminar
  25. Anónimo4.5.15

    Bueno, dalt em referisc a Luz en el partit, no me referia en un altre partit, ni equip.
    Per supost que seria clau alla on anara, pero lo de "super crack", ho veig desmesurat, deixam que ho posse en dubte.
    I lo de que es lenta, pesada i no te gens de fisic, no es parlar perque si, es una realitat.
    Enhorabona per la victoria

    ResponderEliminar
  26. Anónimo4.5.15

    Eso de que Luz saca medio metro a todas las del oliva.... Hay un par igual de altas que ella e igual de corpulentas o más. Pero en calidad no tienen nada que ver. Buen partido Luz! Y como dicen por arriba, notaremos tu ausencia cuando dejes el baloncesto.

    ResponderEliminar
  27. Anónimo4.5.15

    Como se nota que no habeis visto al Carcaixent antes de este partido, esta claro que Luz es grande pero hay partidos que hace menos de 5 puntos pudiendo hacer perfectamente 20 minimo, muy facil quejarse del arbrito para no hablar de como juega el oliva... y como no no nos olvidemos de la escusa estrella es que son niñas... si juegan en senior se antiende a las consecuecias y si son tan niñas que juegen en alevin.
    Enhorabuena al carcaixent que se hizo con la victoria y punto.

    ResponderEliminar
  28. Anónimo4.5.15

    Quina diferència de punts entre Algemesí i Alzira, més q en la fase regular

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Alzira ha reclutado a dos jugadoras del Algemesi para jugar el trofeo federación, la verdad es que no se le quedará mal equipo por lo que se... han mejorado mucho durante la temporada

      Eliminar

Piensa antes de comentar. Si decides hacerlo, que sea con respeto.