29.5.14

Quiniela

FINAL AUTONÓMICA


NOU BÀSQUET FEMENÍ CASTELLÓ - CONSTRUCCIONES INIESTA-UB ARCHENA
31/05/2014 20:00 PAB MUNI ALAQUAS (Alaquàs)
Sigo pensando que ganará el Archena y la verdad es que no tengo motivos para ello, pero es la sensación que tengo la verdad. Veremos.

FINAL PREFERENTE


ROQUETTE BENIFAIÓ - EL PILAR B
31/05/2014 18:00 PAB MUNI ALAQUAS (Alaquàs)
He estado mirando mucho los resultados de éste año de ambos equipos para poder decidirme. En la fase regular el Piilar se quedó a las puertas de autonómica, fue el 21º clasificado de la Comunidad mientras que el Benifaió fue el 34º. Conozco a la mayoría de jugadoras del Benifaió y no lo hacen mal, aunque no se como les afectará la presión de una final. Mientras que muchas jugadoras del Pilar (como Laura Mañas que es la única que conozco) han doblado con el nacional algunas veces. Para mi, ganará el Pilar.


TROFEO FEDERACIÓN

Alicante

DBC DELIKIA SPORT - C.B.F. CABOMAR 
30/05/2014 19:00 NOU PAB DENIA (Denia)

Creo que esta vez el Cabo Mar visitará Dénia con las de ganar, la verdad. A ver si se ve buen partido...

C.D.ONIL TRANSPORTES ALBERO - CB IRIS CONTESTANO
31/05/2014 18:00 PAB MUNI ONIL (Onil)

Éste lo tengo claro

Valencia

CSA CARCAIXENT - CB TAVERNES VALLDIGNA
31/05/2014 16:00 PAB MUNI COBERT (Carcaixent)


Si, he puesto que gana Tavernes. No cuesta nada animar un poco a la peña...

ROQUETTE BENIFAIO - C.B. PATRONATO BOCAIRENT
07/06/2014 17:00 PAB MUNI BENIFAIO (Benifaió)

Se juega el día 7 así que lo dejo para la semana que viene y eso.

AMISTOSO

JOVENTUT XÀBIA - C.B. OLIVA
30/05/2014 21:00 PAB MIGUEL BUIGUES (Jávea)
Mañana jugamos wiiiiii!!

55 comentarios:

  1. Anónimo29.5.14

    Buenooo, crec que t'has columpiat algo en el del Carcaixent- Tavernes, Però va... si es per animar a la penya.... Bo, i en el Xabia-Oliva tambe, encara que sent amistós tampoc te massa importancia.

    ResponderEliminar
  2. Anónimo29.5.14

    tots els anonims aneu a vore les finals? segur que seu passem bé i després comentem els partits i cadascú haurà vist coses diferents

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo29.5.14

      Vull dir, ca ú lo que li dona la gana, pq com ca u vegem partits diferents i son els mateixos

      Eliminar
    2. jajajaja, la veritat es qué estaria bé, no em digues que no! Quedem a les 17 a la porta del pavelló de Alaquàs JAJAJAJA

      Eliminar
  3. Anónimo29.5.14

    Carai!! Quanta ironia denote hui... Que passa??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo es que a veces me levanto rebelde y eso

      Eliminar
  4. Anónimo29.5.14

    Desde aquí quiéro darle las gracias al c.b.carcaixent por su gran gesto de deportividad que hán demostrado para con el c.b. Tavernes senior femenino,al haberse negado a cambiar el dia y la hora del partido.El entrenador del tavernes les ha ofrecido la posibilidad de jugar el partido cualquiér dia y hora de la proxima semana,pero ha sido inutil,inexplicablemente se han negado en redondo,sin dar una razòn valida que justifique esa negativa.
    El sabado se jugará el partido a la hora prevista en un principio,viéndose el tavernes claramente perjudicado.
    Arrieros somos.......... Jesús garcia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El año pasado mi equipo ya tuvo problemas para poder cambiar el partido (vamos, que no lo cambiaron y servidora tuvo que fugarse las clases y tal).
      Pero tal vez deberías quejarte en el blog de ellos, sería más efectivo

      Eliminar
    2. Anónimo30.5.14

      El Carcaixent no ha tenido ninguna noticia de que el tavernes quisiera cambiar ningun partido.

      Eliminar
    3. Anónimo30.5.14

      Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    4. Anónimo30.5.14

      Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    5. Anónimo30.5.14

      Bon dia, primer que res, m'identifique, m'anomene Merlo i sòc l'entrenadora del Senior Femení de Carcaixent. Sabia de l'existència del blog ja que conec a Miriam de moltes temporades jugant contra ella, però no soc partidaria de fer cap comentari en ell i fins el dia d'avui no ho habia fet.
      Avui, per contra, crec que me vec en l'obligació de fer-ho després de que m'avisaren per tal que llegira el comentari del Senyor Garcia.
      Voldria aclarir que nosaltres, el Carcaixent, NO ENS HEM NEGAT A FER CAP CANVI DE PARTIT AL TAVERNES, pel simple motiu que ni jo ni el coordinador del club hem rebut CAP NOTIFICACIÓ PER PART DEL TAVERNES PER TAL DE CANVIAR EL PARTIT NI DE HORA NI DE DIA......Ningú per part del Tavernes ens ha comentat que es volia fer el canvi, així que trobe fora de lloc el comentari que ha ficat al blog. Es més, si algú per part del Tavernes ens habera propossat aquest canvi, segurament ho haberem fet, ja que per a aquest partit no dispossarem de totes les jugadores de la plantilla, ja que per treball tenim 3 baixes, així que es injust que estiga vosté dient una cosa que no es certa i ens estiga culpant de falta d'esportivitat.
      Es més i per a ser justos, Benifaió i Bocairent ens demanaren el canvi del dia dels partits i nosaltres no ens hem negat en cap moment, al igual que nosaltres li demanarem el canvi a Bocairent i no hem tingut cap problema per a poder disputar el partit, així que trobe fora de lloc que ens estiga acusant d'una cosa que sinò s'ha fet, no es perque el Carcaixent no ha volgut, sinò, i ho torne a dir, ningú s'ha ficat en contacte amb nosaltres per a fer el canvi.
      Així que si tots els comentaris que s'han fet duen les mateixes veritats que aquest que he llegit, mal anem senyors.

      No vullc entrar en polèmiques perquè la meua obligació com a entrenaora no es aquesta, és més important que les meues jugadores disfruten en els meus entrenaments i en els partits i alhora s'ensenyen de lo bò que du el bàsquet.

      P.D: Disfruteu del bàsquet més i deixeu de costat totes les polèmiques i mal rotllos.

      Eliminar
    6. Anónimo30.5.14

      Buénos dias Merlo,he leido tu comentario y no salgo de mi asombro.Ayer por la mañana el entrenador del tavernes me comunico que en carcaixent os negasteis a cambiar el partido de dia,y que os dió todas las facilidades habidas y por haber,para que eligiéseis dia y hora para jugar el partido la proxima semana.Voy ha hacer las averiguaciones oportunas.está claro que aquí,alguién está mintiéndo.Si es ciérto lo que dices,y nadie de tavernes se ha puésto en contacto con vosotros,seré el primero en rectificar y reconocerlo publicamente por este foro.Un saludo y hasta pronto.
      Jesús garcia

      Eliminar
    7. Ten cuidado Jesús con los comentarios que pones y más con índole "polémica". Hay que confirmar bien las cosas y espero que lo aclares. Y yo aclaro que yo no tengo nada que ver con los comentarios.

      Un saludo Merlo, cuánto tiempo! Si necesitas algo ya sabes donde encontrarme!

      Eliminar
    8. Anónimo30.5.14

      Abans d'escriure lliurement el q pensem, deuriem informar-nos, i contar fins a 3, segur q va tot molt millor.
      Posiblement, açò haja sigut una "clavà de pata" de les grans.

      Eliminar
    9. Anónimo30.5.14

      Esto es cuestion de confianza,y yo en principio me tengo que fiar de lo que dice el entrenador del tavernes¿es logico,no?,ahora,si se demuestra lo contrario,lo reconoceré.
      Pero me parece que va a ser que no,por que acabo de hablar con el,y me dice que tiéne el correo elec. que mandó ayer,que lo demuéstra.Asi que mañana cuándo se vean,que lo hablen,y que salga la verdad.
      Ademas,hay una cosa que no comprendo,si a los dos les interesa,y ahora ya lo saben,¿poque no se llaman uno a la otra o viceversa,y lo arreglan?.Aún están a tiémpo,si de verdad hay interes por ambas partes.
      Jesús garcia

      Eliminar
    10. Anónimo30.5.14

      Home, però així i tot, a banda de confiar amb l'entrenador ( cosa q me pareix perfecte ), deuries haver-te informa't abans. Per no crear ésta polèmica que has creat.
      No sé, és com jo hagués actuat, en fi, cadascún... A lo seu

      Eliminar
    11. Anónimo30.5.14

      Ah! Sòc ajen@, a aquest partit.
      Era una opinió

      Eliminar
    12. Anónimo30.5.14

      El sr. Garcia necesita un bloc propi ja.!. Huesos, està llevante protagonisme... ;)

      Eliminar
    13. jajajaja, amb lo timida que sóc jo lo del protagonisme no és un problema per a mi. A més, hi han altres que conseguixen més de 100 comentaris a entrades polémiques i molt divertides amb els que jo no puc competir jajajaja ;-)

      Eliminar
    14. Anónimo30.5.14

      Açò és un clar exemple de pensar en veu alta pero escrivint. Ai mare... La que ha liat!

      Eliminar
    15. Anónimo30.5.14

      Por ciérto huésos,¿con el carcaixent tuviste problemas para cambiar un partido el año pasado,y no te lo cambiaron?,¿con quién hablaste,cuando y como pediste ese cambio?.Aqui,que yo sepa, siémpre accedemos a los cambios si se nos piden correctamente,en tiémpo y formas.

      Eliminar
    16. Anónimo30.5.14

      "Siémpre accedemos a los cambios...........",Me parto,es que me parto,que poca vergonya teniu,sou de lo pijor amb l'historial que teniu.

      Eliminar
  5. Anónimo30.5.14

    Jajaja.En carcaixent y en el resto de poblaciones(excepto oliva),leen mucho más tu blog que el suyo propio.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo30.5.14

      Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    2. Bon dia a tots, sóc Dori algunes hem coneixeran i altres no, pero feia mes d'un any que no entrava a dir res x el blog, pero no he pogut evitar després de veure el que hi ha pasat entrar i donar la meva opinio. En primer lloc vuic dirigir- me al sñ Garcia, al qual no li vaig a dir el primer que em ve al cap, perquè seria faltar- li el respecte, igual que vostè li la faltat al carcaixent, donant a entendre que no es un equip esportiu, per no donar un canvi, el qual després d´ informarme, se que al coordinador l´únic canvi que li ha arribat per aquesta setmana es un per a l´equip masculi, ni rastre del tavernes, com ha dit dalt Merlo el canvi els haguera vingut bé als 2 equips donat que carcaixent tame tindrà baixes per diferents motius,vostè diu que encara tindrien temps de fer el canvi, i jo li puc dir que si de mi depenguera li puc assegurar que després de les seves acusacions i paraules desafortunades dirigides al carcaixent no li donaria el canvi encara que tinguera que jugar en 5 jugadores coixes. Per altra part volia dirli al sñ Garcia també que el correu que diu l´entrenador del tavernes que va enviar al carcaixent que lil mostre, i que vostè vega que esta enviat, no només escrit, i que li mostre la contestació del carcaixent, cosa que li puc assegurar que no li podra mostrar perquè no existís. Ara voldria dirigir- me al entrenador del Tavernes i dirli que si vostè no volia canviar el partit i no ha tingut lo que te que tindre per a dirli ha les seves jugadores que no volia canviar-ho ,pel motiu que fora i ha optat per la opcio mes facil que es dir que carcaixent no volia canviar-ho i llevarse voste les puses de damunt, doncs sa columpiat prou, perquè ha provocat que ara estem ací debatent el tema, li recomane que per a la pròxima seu pense millor i no acuse de coses que no son certes a tercers i dise en entreveure el bon fer d´un equip com es el carcaixent, que com molt be ha dir merlo dalt no ha tingut cap inconvenient en fer el canvi que demana el benifaio ni en fer el mateix en bocairent, al igual que ells ho han fet al contrari. Per ultim vuic dir que aspere que el sñ Garcia fasa el que ha dit i quant s´adone de que lo que ha dit per açi no es cert es retracte de les seves paraules i la mes que sobra frase de arrieros somos, que crec que es prou desafortunada,sñ garcia ara ja sap en la clase de gent esta tractant voste en tavernes, que per llavarse les mans van en mentires i fan que provoquen aquestes situacions per açi.

      Eliminar
    3. Anónimo30.5.14

      Jo no no li donarìa cap responsabilitat al sñr. garcia.Si es cert que el entrenador del tavernes es ha dit a les seues jugadores que el carcaixent no vol cambiar el partit,es totalment normal que les jugadores i gent del voltant estigen molestos,per no dir algo mes fort,amb el carcaixent.Si com tu dius(Dori),es tot mentira,el dissabte tendrieu que demanarli una explicaciò al entrenador,i deixarlo amb el cul al aire davant de les seues jugadores i seguidors,per a que sapigen el pelatge que es gasta. En tot cas,les jugadores i seguidors,pares, etc,mentres no es demostre lo contrari,tenen que estar i confiar amb el seu entrenador.Aixo es lo que pense jo com a expectador imparcial.

      Eliminar
    4. Anónimo30.5.14

      Si tornes a llegir, Dori, responsabilitza al Sr.García, de les seues paraules escrites al blog menyspreant al C.B.Carcaixent, no dels actes del seu entrenador.

      Eliminar
    5. Soc dori, correcte el que diu l'ultim escrit, jo responsabilize al sñ garcia de les seues paraules que per ami son una ofensa al carcaixent, un atre tema es lo que fa el seu entrenador

      Eliminar
    6. Anónimo30.5.14

      Es que lo que vossaltres no sapige-ho es que j.garcia es part directament implicada amb aquest assumpte.ja que la seua filla es una de les jugadores directament perjudicada per el "no canvit"de data,i no podrà jugar.per eixe motiu hi hàn uns cuants que estàn un poc cremats. seria bo asaventarmos de qui està mentint acì.jò em posse en el seu lloc i en el de les jugadores,i tambè creuria lo que el meu entrenador en diu.

      Eliminar
    7. Anónimo30.5.14

      Pues ara posat en l´atra part, en la de carcaixent, elles saben o creuen que no es cert el que sa dit al blog, tu dius que com no jugara la filla de j. garcia, que per lo vist ja saps mes que ningu qui juga i qui no, estan molestos, com estaran en carcaixent si no es cert i sels ha faltat al respecte i han tingut males paraules per a d´elles per el blog, pues tame molt enfadades i molestes com tu dius, no creus, aixo seria un tema que deurien solucionar el disabte per tal de evitar mal antesos entre les 2 entitats, cosa que crec que ja no sera posible donat que j.garcia ha sigut el pirotecnic d´aquesta situacio, sort als 2 equips

      Eliminar
    8. Anónimo30.5.14

      J. garcia que decia que no era el que alagaba a su hija, y se pilla un rebote de cojones porque su hija segun dicen no juega, que pasa que sin su hija no pueden ganar, menudo impresentable estas hecho, lo que tienes que hacer es disculparte con el carcaixent, porque en el supuesto que no quisieran cambiar el partido que no tienen porque hacerlo tu no eres nadie para tacharles de poco espiritu deportivo, tu quien eres el vengador justiciero de tavernes, no te preocupes hombre que tu niña podra jugar otros partidos y ha carcaixent decirle que no se preocupen que este señor se dedica a meter baza todas las semanas en el blog. Suerte a los equipos que juegan las finales esta semana.

      Eliminar
    9. Anónimo30.5.14

      El que jo trobe desmesurat és la reacció d'aquest senyor, i que passa si no juga UN partit la seua filla??? Per favor, que no s'acabaria el mon després d'això, no?
      Hi han moltes jugadores q no juguen alguna jornada, per els motius que siguen, i els pares no van posant als blogs eixes parauretes amb dedicació.
      Un consell: Deixe viure a la seua filla.

      Eliminar
    10. Anónimo30.5.14

      No saquen las cosas de madre,ni hagan que estan tan ofendidos que por ahi,no sos unos santos. No me creo que el entrenador de tavernes con la baja de esa jugadora no pidiése el cambio,si no,vaya pelotudo.

      Eliminar
    11. Anónimo30.5.14

      Pobra xicona. Si mon pare em fera el que fa ell m'agafava algo. Ni aço es la WNBA ni passa res si no juga un partit. Hi ha cosses mes importants que el jugar un partit de basquet, com per eixemple el respecte a clubs i persones. No es tracta de creure el que diu l'entrenador o deixe de dir,.es tracta de pensar un poc antes el que es diu per un lloc public com este.Hi ha que messurarse un poc i vore el lio que pot fer en uns comentais desafortunats.

      Eliminar
    12. Anónimo30.5.14

      Eso de impresentable me lo dices a la cara si tiénes lo que hay que tener,que lo dudo.yo soy facil de encontrar,si me buscas.entre otras cosas porque me identifico,no como algunos cobardes que se esconden detras del anonimato,para soltar sus paridas. Jesús garcia

      Eliminar
    13. Anónimo30.5.14

      Pues mira, con ésto demuestras lo que buscas, si te enorgullece firmar lo que firmas, adelante, y a seguir en la línea.

      Eliminar
    14. Anónimo30.5.14

      Aci hi hà una cossa que està clara,per molt que algùns intenteu desviar l'atenciò ,aquest home està molest per que no s'ha cambiat el partit.i punto.tot lo altre ho esteu digent vossatros.

      Eliminar
    15. Anónimo30.5.14

      jo de huesos vos elimine tots els misatges,la majorua esteu cerrils.

      Eliminar
    16. Anónimo30.5.14

      Mientras algunos de vosotros le estais dando cera a este señor,la,el o los verdaderos culpables de esta situación,se están saliendo de rositas.algun-a mentiroso-sa ha mentido a mucha gente,y seria buéno saber quién es.espero que mañana salga todo a la luz.

      Eliminar
    17. Anónimo30.5.14

      Este home ha dit lo que moltes altres persones de tavernes i que no som de tavernes pensem. aixina que no ixquen ara fense els dignes,que vos conexem per tot arreu,en alzira i altres poblacions on haveu anat fent amics any darrere any.

      Eliminar
  6. Anónimo30.5.14

    Bueno, bueno, bueno.. JAJAJAJA
    a part de parlar del Tavernes i del Carcaixent i de si voleu canviar el partit o no.
    Va, un poquet de bàsquet. Esteu d'acord amb la quiniela de Huesos?
    jo sí!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias!! Yo lo que tengo curiosidad por saber vuestra opinión es sobre las finales autonómica/preferente

      Eliminar
  7. Anónimo30.5.14

    Vaja vaja la que tens montada per acì huesos,no se be de que va el tema pero hi hàn que pareixen hiènes famolenques que oloren la sang i es tiren al coll.jo crec que amb el comentari del sñr. garcia i la resposta de la entrenadora,es tendria que haver acabat el tema.Es molt trist que hi haga tanta gent que a l'hora de donar la seua opinio,o faça perdent les formes d'aquesta manera,en fi,jò que tu eliminaba tots els comentaris hon es despotrica,que son molts.
    Senyores i senyors,un poc de trellat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo30.5.14

      "No se be de que va el tema " Ja.... per aixó li dones la solució a Huesos i dius en quins comentaris es tenia que haver acabat el tema i els que té que eliminar . Aci tonta no es la gent, saps? En fi pareix que hi ha gent que llegir, opinar i re-opinar es la seua feina diaria. En el que dius de les finals, Miriam, jo crec que acertes en la de Benifaio- El Pilar, però l'altra no la tinc clara. Al Castelló l'he vist jugar i no sé com serà el de Murcia, però tindrà que ser molt bo per a guanyarli, que igual ho es. M'agradaria vore eixe partit, la veritat.

      Eliminar
    2. Anónimo30.5.14

      Cuanto listo y psicologo hay por aquí,como se nota que estamos en crisis.hay mucho parado,jajaj.

      Eliminar
  8. Anónimo30.5.14

    A toda esta retahíla de comentarios que se dedican a criticarme,les digo que me importan tres pepinos sus opiniones.Lo que tenia que decir,lo he dicho,y me reafirmo en ello.La sñra.entrenadora del carcaixent me ha contestado muy educadamente,y yo le he dicho lo que le tenia que decirle,también educadamente,y con eso me quedo.
    Y a los que me hán faltado al respeto,y lo vayan a seguir haciéndo,y más desde el anonimato,ni p.... caso,los ignoro por completo,me producen risa y pena.
    Y como ya he dicho antes,quién quiéra referirme alguna cuestion cara a cara y con valentia,ya sabe quién soy y donde encontrarme,le recibiré con mucho gusto y respeto.
    ah!!,no voy a comentar más sobre este tema,asi que no piérdan el tiémpo.
    Jesús garcia.

    ResponderEliminar
  9. Anónimo30.5.14

    Ara s'acabarà la copa, les dos oliveres tornaràn al seu equip, però, i les de Carcaixent? Després de totes aquestes questions qué faràn?. Jo crec que les coses se'n ixen de mare des de el primer moment, ja que si te una queixa sobre el Carcaixent, no es ací el lloc per a exposar-la i molt menys taxan-los de anti esportius. El perjudicat al final pense que serà el Tavernes , ja que no oblidem que una de les jugadores d'Oliva es la filla d'aquest senyor, que al cap i a la fi se'n va d'aci dues setmanes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo30.5.14

      Ho saps segur això de que tornaran a oliva?

      Eliminar
    2. Anónimo31.5.14

      No. No tinc ni idea. Era el que supossava que anava a passar,. Que les d'Oliva tonaven a Oliva, i les de Carcaixent a Tavernes. La veritat es que tant se me'n dona. Tu dius aixó perque segurament deus saber més que jo. Així i tot, crec que hi ha cosses que no es parlen en un bloc, per aixó estàn els entrenadors i coordinadors, per a tractar temes entre clubs. Pense que no es tasca de cap pare. Es tan sols una opinió.

      Eliminar
  10. Anónimo31.5.14

    jo opine com tu temes que san de parlar entre clubs no deurien ixir per asi, i molt menys tractarlos una persona que es nota que esta resentida per algun motiu que desconegem

    ResponderEliminar
  11. Anónimo31.5.14

    Ahir perge xabia contra oliva de molt poquet.s'haveu plantejat continuar l'any que ve a xabia?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hablaré tanto del partido como de lo que me preguntas en próximas entradas

      Eliminar
    2. Anónimo1.6.14

      De la kiniela no has dado ni una

      Eliminar

Piensa antes de comentar. Si decides hacerlo, que sea con respeto.