7.5.14

T.Federación: Quiniela Primera Jornada

Aunque esta jornada ya haya pasado, se han jugado pocos partidos, así que aprovecho y hago antes mi quiniela:

ALICANTE

DBC DELIKIA SPORT 68 - 57 C.D.ONIL TRANSPORTES ALBERO

Este es el único partido que se ha jugado. Tengo entendido que el Dénia juega con la mayoría juveniles, no se si en éste partido fue así, pero bueno, victoria de 11 puntos para el Dénia.


CB IRIS CONTESTANO - C.B.F. CABOMAR 
18/05/2014 12:30 POLI MUNI COCENTAINA (Cocentaina)

Bueno, sea el equipo Sénior de Cabo Mar que yo conozco o sean las juveniles... creo que ganan.

VALENCIA

CB TAVERNES VALLDIGNA - C.B. PATRONATO BOCAIRENT
11/05/2014 16:30 POLI MUNI (Tavernes de la Valldigna)

Primer partido para un reformado Tavernes contra el Bocairent, yo creo que ganaran las visitantes, la verdad. Sólo imponiendo su mayor ritmo y cohesión creo que lo tendrán ganado... veremos que tal.



ROQUETTE BENIFAIO - CSA CARCAIXENT
21/05/2014 20:30 0-PAB MUNI BENIFAIO (Benifaió)

Evidentemente Benifaió tiene los cuartos de la final preferente y han tenido que cambiar el partido... hasta que no sepa que equipo tiene Carcaixent estará difícil valorarlas... tiempo al tiempo.

69 comentarios:

  1. Anónimo7.5.14

    Coincido contigo en los resultados que has puesto. Creo que el Cabo Mar pasará por encima del Cocentaina, y que el Bocairent , si es el mismo equipo que en la liga, ganará con solvencia al Tavernes. Apuesto por el Benifaio.

    ResponderEliminar
  2. Anónimo7.5.14

    En el grup C,hi hà un altre partit a tavernes,anterior al Tavernes-bocairent.El dissabte vesprada es juga el Tavernes-carcaixent,segons la web.
    Per cert en la web diu que el tavernes- bocairent es a les 5 de la vesprada,no a les 4'30,que tu dius.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ese pertenece a la jornada 2, he puesto de momento la 1. Antes del sábado colocaré también esa jornada, era para no poner tanta información el mismo día... lo de las 16:30 lo copié de la Federación, que todavía no lo habían cambiado.

      Eliminar
  3. Anónimo7.5.14

    Coincideix amb tu en els pronostics.a mes pense que a lo que queda del tavernes,li cauran minim, entre 40 i 50 de diferencia.Tambè guanyara el benifaio amb molta solvencia al carcaixent,i el cabomar agranarà al iris.

    ResponderEliminar
  4. Anónimo7.5.14

    la veritat es que els resultats son prou
    facils d'encertar.les baixes del tavernes han deixat al equip com un solar,i malgrat els reforços d'oliva,el equip queda molt minvat.El carcaixent tampoc crec que vaja a fer res destacable,tot l'any separades i algunes sense jugar,ho notaran negativament.

    ResponderEliminar
  5. Anónimo8.5.14

    En Copa sempre hi han incorporacions i reforços nous als equips, la qual cosa, fa q no s'acaben de coneixer bé. Això li passa a Tavernes i Carcaixent. Aquest ultim, si juguen les que crec que juguen... Es coneixen prou de jugar a Alginet en Nacional. Per tant, igual no els costa tant.
    Per altra banda, si Bocairent i Benifaió jugaren amb el mateix equip que en lliga, es coneixeràn més, però així fins i tot, Benifaió em pareix prou fluix i irregular. Bocairent anirà sobrat
    És una opinió

    ResponderEliminar
  6. Anónimo9.5.14

    Per lo que he sentit carcaixent contara amb jugadores que han jugat ja juntes, encara que algunes d´elles enguany en equips diferents, crec que sera un equip a tindre enconter de ser aixina, per atra part vist els resultats de benifaio no podria dir el paper que faran donat que en la seua lliga en la primera fase no feren masa bon paper, lo que si crec que donaran guerra ja que es un equip que esta ja fet, no com carcaixent en un principi, i de bocairent pues res que dir, es un bon equip ha fet una bona tempora les he vist jugar enguany i crec que es favorit en aquest grup, pero recordem que el basket no son matematiques cualsevol es digne de guanyar, sort ha tots els equips

    ResponderEliminar
  7. Anónimo9.5.14

    Coincido al 100% con tus pronosticos. lo que no entiéndo es como una jugadora del nivel de Patri (oliva),se va a jugar la copa federacion con un equipo como el tavernes,que con todos los respetos,tal conforme ha quedado,es una banda.(espero que no se moleste nadie).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo10.5.14

      Qué nivel tiene? Tampoco es para tanto...
      És una buena jugadora, y punto. Cómo ella las hay a patadas, perdona.
      Además aportará un poco de calidad al equipo de Tavernes, que había quedado muy flojo, y pelearán lo que puedan. Punto!

      Eliminar
    2. Anónimo10.5.14

      Jugadores com patri a patades?, tu estàs chalao,feste-ho mirar. La unica jugadora que li se pareix un poc per les seues caracteristiques versatilitat i estil de joc,es precissament huesos,encara que la olivera te millor tir a mitja i llarga distancia.i no es una opiniò,es una realitat demostrable.

      Eliminar
    3. Anónimo10.5.14

      Jajajaja!!! yo chalado... Y tú, surrealista! Háztelo mirar tú, tú.
      Las hay a patadas, y por supuesto,las hay mucho mejores, menos fanatismo con esta chica, q hacéis el ridículo de verdad.
      Un humilde consejo

      Eliminar
    4. Anónimo10.5.14

      Si no trauen el nom de la xicona rebenten. Clar que hi ha moltes.com ella , i millors tambe. Si vol saber per que sen ha anat al Tavernes ho te facil. Que li ho pregunte a ella .Ja cansa el temeta.

      Eliminar
    5. Anónimo10.5.14

      Senyors un poc de trellat.Calificar al tavernes de "banda",i dir que jugadores com patri,hi hàn a patades,es com a minim una manca de respete,tant per l'equip com per la jugadora.
      El equip te merit per jugar la copa sense cuatre de les cinc millors jugadores de les que dispossaven,i llunt de quedarse a casa,han preferit jugar,i això es mereix el major dels respetes.
      Y de patri,dir que jugadores com ella hi hàn a patades,tambè es una manca de respete per la jugadora,entre altres cosses perque es totalment falç,sempre que parlem,clar està,a nivell de la com. valenciana.dis-me quina lliga segeixes tu,on hi hàn jugadores com eixa a patades,i intentarè fitxarne algunes p'al meu equip.
      Com tot aço es questiò d'opinions ,res costa donar cadascu la seua, sense tenir el perque de ofendre a ningù.El diccionari de la real academia de la llengua espanyola,inclou paraules menys ofensives que es poden utilitzar per,dient lo mateix,no ofendre a ningù,no vos pareix?.

      Eliminar
    6. Anónimo10.5.14

      Decir que hay jugadoras a patadas, es faltar al respeto? Venga ya! Pero en que mundo vivís?..... que fuerte
      Lo que pasa es que os ofendeis por el fanatismo q ofrecéis hacia dicha jugadora, de verdad.
      Hay muchos ejemplos de esas jugadoras, y en la fase q habéis jugado para autónomica, os las habéis encontrado, pero claro! seguro que ni las mirasteis.... No veis más allá de Patri. Poco más hay que hablar con vosotros.
      En fin, mis disculpas, a los ofendidos.

      Eliminar
    7. Anónimo10.5.14

      Vamos a ver,les voy a pedir un favor a todos,para lo buéno y para lo malo,dejen ya de una vez,de nombrar a patricia.Ya estamos hastiádos.Ella siémpre ha tenido(por diversos motivos)sus valedores y sus detractores(muchos mas de los primeros que de los segundos,gracias a dios).pero lo mejor para ella es que la dejen en paz.Todo el mundo es libre de opinar y decir lo que crean mas oportuno,pero no es buéno para ella,el focalizar tanto la atención sobre su persona.parece que no existan otras jugadoras sobre las que poder hablar.
      Por ejemplo,el tavernes ha tenido muchas bajas importantes,y también dos incorporaciónes,no solo patricia.esta Angels que es una buénisima jugadora,bajo mi punto de vista,la mejor en su rol,y aqui parece que nadie se acuérda de ella.es titular indiscutible en su puésto,y eso jugando en el oliva,que es un gran equipo.y yo que pensaba que no iba ha comentar más hasta la prox. temporada,iluso de mi.
      Jesús garcia.

      Eliminar
    8. Anónimo10.5.14

      Perfecto, estoy de acuerdo.
      Pero curiosamente, quien sacan su nombre siempre son sus valedores. Y el resto, NO es que sean sus detractores, al contrario, nos parece una muy buena jugadora, q está hiper-ultra-infra-valorada. Y nos cansa Es eso, no hay más.

      Eliminar
    9. Anónimo10.5.14

      El que es clar es que estiga al equip que estiga sempre tenen que dir que ella es millor que les altres. Vull pensar que ella es aliena als comentaris, pero encara no han començat a jugar i ja estan els de turno (crec que no son massa els que comenten sempre de ella ) clavant la cullera. Un respecte per a les altres tambe, per favor.

      Eliminar
    10. Anónimo10.5.14

      Valedores? Detractores? Per favor mire la lliga de la que parlem. No crec que tinga detractors. Seguidors com qualsevol altra en la diferencia que entren a ficar baça nomes poden. Va... No exagerem que es bona jugadora pero ni es l'unica ni la millor.

      Eliminar
    11. Anónimo10.5.14

      Tal vegada aço vinga produit per que aquesta jugadora es tant o mes coneguda per les seues altres activitats que du a cap,alienes al mon del basket,i això porta a que es parle d'ella mes de lo que serìa normal.pero jo pense que el fet de tindre molts valedors no deuria supossar que li eixiren mes detractors de lo que serìa normal,per que al fi i al cap ella no te culpa que alguna gent li done el seu suport,per a que acte segit eixca gent a poc mes que menysvalorarla.Jo crec que tots deuriem respetar un poc lo que diu son pare,i deixarla tranquila ja d'una vegada.ella es la que menys culpa te de tot aço.

      Eliminar
    12. Anónimo10.5.14

      Pero, si es que tots la deixem tranquil.la, fins que algú, la nomena per tal de comparar-la, i valorar-la més del que val...
      Pareu-s'ho a pensar, xq sincerament eixos són els que indirectament estàn perjudicant-la!

      Eliminar
    13. Anónimo10.5.14

      "Vols pensar que ella es aliena als comentaris",¿Acaso insinuas que ella està detras de algúno de los comentarios en los que se la alaba?,lo que me faltaba por oir. No hay chica mas humilde(demasiado creo yo),mas comprometida con su equipo y sus compañeras,y que le guste pasar mas inadvertida que a ella. todos los que la conocen saben que es así,por eso donde va se hace querer por todos.Y como he dicho antes,dejadlo estár ya,que aunque ella no suéle entrar a leer en ningún blog,por unos medios o por otros,le suéle llegar lo que se dice de ella,y al final quiéras que no,puéde terminar por afectarle.A veces llego a pensar que algunos de los que le tiran flores,buscan precisamente el efecto contrario,sabiéndo de antemano el tipo de respuéstas que va a obtener.
      jesús garcia.

      Eliminar
    14. Anónimo10.5.14

      Que algú m'oriente: per qué es famosa a banda de jugar al basquet i que la nomenen els mateixos de sempre a tot hora? Ho pregunte sense ànim d'ofendre, es que no ho sé.

      Eliminar
    15. Anónimo10.5.14

      No crec que ningu s'ofenga per que es de coneiximent pubic,que ella es modelo fotografica,i es imatge de algunes conegudes empreses d'estilisme i after hours de gandia i la safor,entre altres cosses.

      Eliminar
    16. Anónimo10.5.14

      Pos mira, jo tampoc ho sabia, però aci cadascuna te una tasca o una feina a banda del bàsquet, i no te per que influir en els comentaris sobre aquest esport, que a la fi i al cap és del que tracta aquest bloc. I sòc de la Safor.

      Eliminar
    17. Anónimo10.5.14

      Això segur,pero si treballara en un supermercat,cullint taronja o d'ama de casa,segur que no tendria ninguna repercussiò,entenç el matiç.

      Eliminar
    18. Anónimo10.5.14

      Mare meua. Que flipats. Esteu fent TOTS els que alabeu a a eixa xicona que la gent li agafe mania. Ara ja no sols es la millor jugant. Ara ja es model i imatge de no se que i per aixo comenten mes d'ella que de ningu. Va home va. Ja esta be.

      Eliminar
  8. Anónimo9.5.14

    T'has passat un poc dient lo de "banda".es clar que al tavernes li s'ha quedat un equip prou fluixet en la cantitat de baixes importants que ha patit,pero tal com veig jo les coses,la majoria d'equips i jugadores,disputen la copa per continuant jugant i divertinse fins l'estiu,per que la lliga regular s'ha fet molt curta.

    ResponderEliminar
  9. Anónimo9.5.14

    Yo creo que la liga regular ha sido muy corta y desigual. Y que la Copa Federación con tanto cambio de jugadoras de unos equipos a otros, no hará mucho bien a los equipos, si cuando termine esta competición vuelven a los equipos de origen para la próxima temporada, aunque por otro lado me parece muy bien para que estas jugadoras no estén tanto tiempo sin poder jugar a este deporte tan bonito como es el Basket Femenino.

    ResponderEliminar
  10. Anónimo9.5.14

    el problema de que las jugadores se muevan de equipo para jugar es de sus clubs, si quieren que sus jugadoras sigan deberian de poder seguir, sino es normal que se muevan, esto pasa normalmente en copa lo hemos visto en otras ediciones, pero eso lo que la hace mas intrigante, porque no se sabe como jugaran los equipos y quien jugar en cada equipo, y mas despues de como ha ido la liga este año, a mi umilde parecer federacion se ha coronado, vamos un desastre de sistema de competicion, pero ellos veran, lo mas importante es que las jugadoras sigan en activo y que disfruten del deporte, si puedo acudire algun partido de las feminas suerte a todas y que ganen las mejores.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo10.5.14

      Jo crec que el Tavernes amb aquestes dos xicones d'Oliva pelearàn tots els partits fins el final.
      El que realment pot preocupar és el lloc de base, qui pot pujar ací el baló?

      Eliminar
    2. Anónimo11.5.14

      Tens molt de merit,hàs clavat el teu pronostic.Ningù donaba un duro p'el tavernes,i tal com tu vas dir,ha competit els dos partits fins el final,i davant dos equipassos.

      Eliminar
    3. Per a la primera resposta, ara que he vist al Tavernes puc dir-ho: les dos del oliva son les que s'encarreguen de putjar el baló, pues són les dos que millor boten, a dir la veritat...

      Eliminar
  11. Anónimo10.5.14

    El bocairent arrassarà a la resta d'equips,i mes al tavernes,que perdrà tots els partirs per molta diferencia.A banda de no tindre base,cuassi la totalitat de jugadores son de molt baix nivell.El benifaiò i el carcaixent intentaràn quedar segons amb les maximes victories possibles per poder jugar les semis com el millor segon classificat dels tres grups.

    ResponderEliminar
  12. Anónimo10.5.14

    madre mia pobre chavala patricia haber ni es mejor ni peor que ninguna jugadora, es simplemente una mas, los comentarios de que las hay a patadas, pues no crea que sea ofensivo, no es nada mala de hecho puedo afirmar y afirmo que en los equipos de valencia las hay mucho mejores y mucho peores tambien, aparte de esto lo unico que tengo que decir esque antes de poner comentarios tontos por aqui, abria que ver jugar a los equipos y habla de eso, de equipos, si todos los comentarios son que si patri que si ana que si etc etc,pues no se que decirles, sera que no valoran los partidos y el juego en conjunto, sinos a las jugadoras individualmente.

    ResponderEliminar
  13. Anónimo11.5.14

    Parlant de basquet, pense que el Bocairent ho tindra moooooolt facil a Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo11.5.14

      Ho hà tingut tan facil que a dos minuts del final guanyaba el tavernes,llest-a, jajaja.

      Eliminar
    2. bueno bueno, tampoco ha sido un grandísimo partido, eh?

      Eliminar
    3. Anónimo11.5.14

      ¿Eso que respuesta es?.que tiene que ver lo que tu dices con lo que dice el oraculo-adivino.
      Si lo dices porque las hermanas del bocairent,han fallado mucho en ataque,también han fallado muchas canastas las dos de oliva. como se te ve el plumero.

      Eliminar
    4. Claaaaro, seguro que todo el mundo me oyó gritar de alegría cada vez que Àngels fallaba una canasta.

      Eliminar
    5. Anónimo12.5.14

      Te dedicó un triple?

      Eliminar
  14. Anónimo11.5.14

    El partit ha segut dolent.això no te res a vore en lo que es comenta per ahì dalt.Dien que anava a ser molt facil per el bocairent,i si no es per tres perdues de balò seguides al final,haverem vist lo que havera passat.

    ResponderEliminar
  15. Anónimo11.5.14

    Casi salta la sorpresa,entonces? Pues Tavernes ayer ya tuvo partido, así que no hay excusas para Bocairent... No?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo11.5.14

      Tranquil que huesos encara en trovarà alguna excussa que justifique la "casi"sorpressa.

      Eliminar
    2. Claro, porque todo el mundo sabe que voy a favor del Bocairent...ya daré mi opinión en la entrada correspondiente, que por algo me he molestado en ir a verlo

      Eliminar
  16. Anónimo11.5.14

    Dons a mi m'agrada molt mes l'equip amb les jugadores d'oliva,que conforme han jugat al llarc del any,amb les de carcaixent,que en els ultims quarts sempre es desfondaven. en les de oliva competim fins es final,i tambè participen mes la resta de companyes,de lo que ho feien abans,que casi sempre era tot luz,marien-marien-luz,i poc mes.
    Avui ens han sobrat dos minuts dolents,ahir foren cinc,per lo demes molt be xicones.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo11.5.14

      Pues ale.. fixeules per al any que ve.

      Eliminar
    2. Anónimo11.5.14

      Envieu un fax a Federació, que sols voleu jugar 15 minuts, Jajajajaja!!!!! Me caguen... El que hi ha que llegir.

      Eliminar
    3. Anónimo11.5.14

      Crec que cuant es diu que en un partit"ens han sobrat dos minuts i en l'altre cinc",tot hom que siga normal,enten el significat de lo que es vol dir.pero clar,per entendre-ho hi hà que ser persona de trellat,i no un trompellot.

      Eliminar
    4. Anónimo11.5.14

      Sé el que has vullgut dir. I jo te recomane el fax, o dir-te, que milacres a Lourdes.

      Eliminar
  17. Anónimo11.5.14

    Ho estavem comentant en la grada, malgrat que les dues jugadores d'oliva no hàn estàt tan encertades com ahir contra el carcaixent,es clar que fan jugar al equip de manera que totes fan punts i totes participen mes del joc,i això que pareix ser que no son bases.En aquestos dos partits el equip ha jugat a un altre ritme mes viu.estic d'acord amb el d'abans,el equip m'agrada mes.

    ResponderEliminar
  18. Anónimo11.5.14

    La raó pense que és tècnica-tàctica xq ara tenen sistemes, i abans no tenien...aixo fa que toquen totes baló, i no queden trabades.
    Enhorabona per la progressió, i a seguir treballant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo11.5.14

      Vols dir que en tot l'any jugaven per lliure,cadascuna a lo seu??.i ara en cuatre entrenes i dues jugadores noves que se supossa que no coneixen a les que ja estaven al equip,i que a mes no son basses pures,el equip juga amb mes riquea tactica/tecnica,i s'hàn depres sistemes que li permeteixen plantar-li cara a equips del nivell de carcaixent i un equipas com bocairent?.
      Donç les jugadores son unes esponges,el nou entrenador un crakc,i l'anterior un inepte.
      En serio,no crec que siga el que tu dius,estic mes amb lo que s'ha dit per ahì dalt.

      Eliminar
  19. Anónimo11.5.14

    Que tavernes ha millorat molt?? on esta la millora, jo només bec que ha jugat 2 partits i ha perdut els 2, jo no se el afan que teniu sempre d'engrandir-ho tot, si ha jugatmillor igual és perquè te altre entrenador que igual les fa jugar d'un altra forma més còmoda per a les seves característiques, però la realitat és 0 de 2, jo crec que en aquests resultats pot dir adéu a la competició

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo12.5.14

      Ningù que coneixca minimament al tavernes,pensava que aquest equip sense les dos de carcaixent, anara a guanyar cap partit,ni tansevol competir-los i menys tenir possibilitats de guanyarlos,com ho ha fet.
      Vos recorde que en tota la temporada haviem guanyat tan sols a verger i cocentaina,que no son precissament la selecciò femenina USA.
      Abans haviem perdut en casa contra oliva i bocairent,sempre per mes de 30 punts.

      Eliminar
    2. Anónimo12.5.14

      I perguereu sols de 5 punts contra Denia, i en sa casa.... Aixi que quan voleu...

      Eliminar
    3. Anónimo12.5.14

      Si,faves contades.Despres vingè aci el denia i guanyà de casi 30pt. El problema no sigè perdre de 30 o mes,els partits contra oliva,bocairent o denia,que pot entrar dins la llogica.el problema sigè,perdre contra la resta d'equips que estaven al nostre abast el haver-los pogut guanyar,i no ho van fer.

      Eliminar
  20. Anónimo12.5.14

    Anem a vore... Sense les de Carcaixent o amb elles, sense les D'Oliva o amb elles, sou un equip fluix condenat a perdre. Desperteu ja... Que vos ve Benifaió, i ho tornareu a fer... PERDRE!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo12.5.14

      Anem a vore,"MELÒ",que no importa haver perdut,ni que pergen la resta de partits,lo que importa es que els competixquen,si pot ser fins el final,millor.ho comprens jà o no?.
      M'agradaria saver qui eres,perque per lo que es veu,et molesta,i molt,que per acì es diga que aquest tavernes agrada i competeix mes i millor que el de la resta de la temporada.

      Eliminar
    2. Anónimo12.5.14

      Ujujui!!,quina animadversiò veig contra tavernes,explica es motius,si es que pots o t'atreveixes.jajaja.

      Eliminar
  21. Anónimo12.5.14

    No es al Tavernes, es a Vosaltres que sols voleu vore el q vos interessa vore. Quan guanyava Oliva era tot grandios, i ereu galactiques.. Jajajaja
    Ara com pergueu tots (desde la fase ascens a autinomic), sols voleu competir fins els finals dels partits.
    Sou patètics!
    Abans passavem del Tavernes, ara sou el objectiu, perque será?
    Pesats, per pesats

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo12.5.14

      T aclarit els motius,o et faig un resumen?

      Eliminar
    2. Anónimo12.5.14

      Per fí es doneu compte que tots els d'Oliva no están tan flipats com algú volia fer creure per els comentaris al llarg de l'any. A buen entendedor....

      Eliminar
    3. Anónimo12.5.14

      Por alusiones ;
      Dado que das a entender que o bién algúna de las dos jugadoras del oliva que ahora juégan en el tavernes,o bién alguno de sus padres o seguidores,son los autores de algún comentario anterior.Me siénto aludido directamente por tu comentario.Ningúna de las dos jugadoras entra nunca a comentar ni en este,ni en ningún otro blog,y yo lo suélo hacer,solo para dar detalles de los partidos del oliva,y para contestar comentarios del tipo de los tuyos. Dado que no hay nadie mas de oliva que este siguiendo( ni tenga interes por hacerlo),al tavernes,creo que tu comentario aludiéndo,o bién a las dos jugadoras,o bién a los seguidores del oliva en general,está del todo fuéra de lugar. JESUS GARCIA.

      Eliminar
    4. Anónimo12.5.14

      Jo ho he dit als que defenen el que els interessa, i no volen vore la realitat q tenen ara..... Independientement siguen D'Oliva, Tavernes, Gandia, Piles, Bellreguard... Saps?
      I en quan dius que les jugadores no entren mai a comentar ni en este, ni cap altre blog, deixam q dubte

      Eliminar
    5. Anónimo12.5.14

      Ya te digo yo,que ninguna jugadora del oliva entra nunca a comentar en ningún blog.de otros equipos no te puédo hablar.pero estarás conmigo,en que las de oliva,las conoceré yo mejor que tu,¿no?. JESUS GARCIA.

      Eliminar
    6. Anónimo12.5.14

      Voleu fer el favor de deixar de parlar de l'Oliva? A banda de les dos que juguen al Tavernes, hi ha mes xiques en eixe equip que ni juguen la Copa, ni tenen interés en seguir sent el centre dels comentaris. Ja està bé. Quan torne la lliga es torneu a centrar en elles si vos dona la gana i s'avorriu, però ara deixeules en pau

      Eliminar
    7. Anónimo12.5.14

      Pareix que vius 24 hores amb totes les jugadores del Oliva, per afirmar q no comenten.
      Les coneixeràs moltissim, això no t negue, pero continue dubtant el q t dit abans, ho senc

      Eliminar
  22. Anónimo12.5.14

    Al buen entendedor... Cego Total!! t'acaben d'aclarir, que esteu més flipats del que vosaltres pensaveu.
    I ja ho teniu bé... Huesos, pasa palabra. Escriu una altra entrada q esto avorreix.

    ResponderEliminar
  23. Algunos de vosotros lo hacéis aburrido al meteros en polémicas absurdas... en fin.
    Ya estoy escribiendo los resultados de este finde, pero paciencia que son muchos

    ResponderEliminar

Piensa antes de comentar. Si decides hacerlo, que sea con respeto.